4 Blog en Gids

Een leuk bedankje voor mijn zus

Ik kocht bij www.memoriae.nl een leuk bedankje voor mijn zus!

Laatst ben ik verhuisd naar een echt klushuis. Omdat ik en mijn man samen een drukke baan hebben hadden wij weinig vrije tijd. Wij vroegen veel vrienden en familie of zij konden helpen met de laatste kleine klusjes. Gelukkig hadden vele nog veel vrije tijd over waardoor het geen probleem voor hen was.

Vooral mijn zus heeft erg veel geholpen, zij was er bijna elke dag. Al was het niet om mee te helpen klussen, dan had ze eten gekookt of gehaald voor iedereen. Geweldig!

Omdat zij ons zo erg goed en veel heeft geholpen wilde ik haar bedanken met een kleinigheidje. Ik ging op zoek op het internet en kwam Memoriae tegen. Dit bedrijf verkocht toffe cadeautjes voor een all-in prijs. leuk bedankje

Omdat de prijs zo laag is kon ik meerdere producten bestellen. Ik koos voor een zakje met bloemzaadjes. Ik koos hiervoor omdat mijn zus erg van tuinieren en bloemen houd. Dit leek mij dus perfect. Ik bestelde de kleinigheidjes en het was al heel erg snel binnen. Mijn zus was erg verrast toen ik het cadeautje gaf. Achteraf heb ik voor iedereen die geholpen heeft iets besteld op de site van Memoriae!

 

Reacties zijn gesloten.